2017. február 19., évközi 7. vasárnap

Február 24-én, pénteken 10 órától kb. 11.30-ig baba-mama klub lesz. Szeretettel várjuk már a várandós kismamákat is!

Február 24-én, pénteken 7 órai kezdettel lesz a Párkapcsoló Esték következő alkalma.
Több részes, egymással összefüggő előadássorozatban foglalkozunk a párkapcsolati fejlődés, kapcsolati változások, szakaszok dinamikájával. Az első előadás címe: Átadni magunkat az örök változásnak – Párkapcsolati dinamika 1.
Milyen fázisokon mennek keresztül a párkapcsolat szereplői? Felfedezhetők-e törvényszerűségek? Szabadságunkban áll-e hatni ezekre és milyen módon? Rátekintünk az egyéni életút szakaszainak feladataira és kérdéseire, valamint a családi dinamikákra is. Előadó: Kőrösi Beáta
A részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.

Február 25-én, szombaton fél 4-kor kezdődik a gyerekek farsangi mulatsága a plébánián, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Ne feledjétek magatokkal hozni a jókedvet! Süteményt szívesen fogadunk.

Február 27-én, hétfőn 18.30-as kezdéssel a Kolping Család meghívására Lukács József kölni plébános tart előadást a Ruhr-vidéki magyar katolikus közösségről és a németországi helyzetről.


Előre hirdetjük, hogy Hamvazószerdán, március 1-én 17.30-kor kezdődik a szentmise templomunkban.