2017. február 5., évközi 5. vasárnap

Február 9-én, csütörtökön fél 7-től életige kör lesz. Szeretettel várjuk az érdeklődőket is, aki kíváncsiak rá, hogyan élhetjük az igét a mindennapjainkban.

Február 10-én, pénteken 10 órától kb. 11.30-ig baba-mama klub lesz. Szeretettel várjuk már a várandós kismamákat is! Hívjunk bátran ismerősöket – nem feltétel a vallásosság.

Február 10-én, pénteken fél 7-kor felnőtt hittanóra lesz.

Február 11-én, szombaton 18.45-ös kezdéssel ellátogat hozzánk a Dinyés családi zenekar. Műsoron: Barokk művek korabeli hangszereken. Az együttes vezetője: Dinyés Soma, helyszín: a plébánia belső (jól fűtött!) hittanterme. Mindenkit szeretettel várunk!


Előre hirdetjük, hogy a gyerekek farsangja február 25-én, szombaton lesz a plébánián, 15.30-as kezdéssel. Ne feledjétek magatokkal hozni a jókedvet! Süteményt szívesen fogadunk.


A tavaszi és nyári táboridőpontjaink:

– március 31–április 2. (péntek–vasárnap), Borsosberény: kamasz hétvége
– június 2–4. (péntek–vasárnap, Pünkösdkor), Pilismarót: kicsik hétvégéje
– július 3–8. (hétfő–szombat), Szokolya: kicsik hittantábora
– augusztus 8–15. (kedd–kedd), Jósvafő: kamasztábor


Előre hirdetjük, hogy a következő párkapcsoló este február 24-én lesz.
Párkapcsoló esték sorozatunkban több részes, egymással összefüggő előadás-sorozatban foglalkozunk a párkapcsolati fejlődés, kapcsolati változások, szakaszok dinamikájával. Milyen fázisokon mennek keresztül a párkapcsolat szereplői? Felfedezhetők-e törvényszerűségek? Szabadságunkban áll-e hatni ezekre és milyen módon? Rátekintünk az egyéni életút szakaszainak feladataira és kérdéseire, valamint a családi dinamikákra is.
Előadó: Kőrösi Beáta A részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.