2016. november 20., Krisztus Király vasárnapja

Szerdánként 10 órától kb. 11.30-ig Baba-mama klub indul! Az első alkalom most szerdán, november 23-án lesz, a plébánia belső hittantermében. Szeretettel várjuk már a várandós kismamákat is! Hívjunk bátran ismerősöket – nem feltétel a vallásosság. Hirdessük az evangéliumot!

Pénteken, november 25-én 19 órától folytatódik a Párkapcsoló esték-sorozat. A november a férfiaké, illetve azoké, akik kíváncsiak rá, mi rejlik a férfiálarc mögött.
Az előadás címe: A férfi útja – Férfiszerepek, sebek, játszmák, kapcsolódások. Richard Rohr gondolatai mentén áttekintjük a férfi lelki útját, a sebek és sérülések formáit, következményeit és a férfi archetípusokat. Előadó: Ujváry András, üzletember, tréner, képződő szupervizor és pszichodramatista. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen jelezd!

Szombaton, november 26-án délután 4 órakor kezdődik az adventi koszorúkötés a plébánia külső hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit: családokat, gyerekeket, régebb óta gyerekeket, hogy együtt készíthessük el az adventi koszorúkat. Kérünk titeket, hogy alapanyagot (koszorút, 3 lila és 1 rózsaszínű gyertyát, díszítő kellékeket) hozzatok magatokkal. Ragasztópisztoly, olló biztosan lesz, s majd csereberélünk. Közös gyertyagyújtás fél 6-tól a templomban, Szabó Barbara orgonaművész, kántorunk zenei szolgálatával.

Előre hirdetjük, hogy az adventi hétköznapokon (november 28-tól december 23-ig), hétfőtől szombatig reggel 6 órakor lesz szentmise a templomban. Utána közösen fogyasztjuk el a reggelit a plébánián. Szombatonként este fél 6-tól közös gyertyagyújtásunk lesz (szentmise ekkor nem lesz!); a vasárnapi miserend változatlan.