2016. november 13., évközi 33. vasárnap

November 19-én, szombaton délelőtt nagyszülői lelkinapot tart plébániánkon Bíró László püspök atya. Az elmélkedések 9 órától 12 óráig tartanak. Szeretettel várunk minden nagyszülőt! Az esti szentmisét a püspök atya mutatja be templomunkban.

A Ferencvárosi Kolpingcsalád Egyesület szeretettel hív és vár minden érdeklődőt november 19-én, szombaton este 18.30-kor a plébániára Szerdahelyi Csongor katolikus író, újságíró, rádiós műsorok szerkesztőjének előadására. Tálca sütit, vagy üdítőt és jókedvet hozz magaddal!

November 20-án, vasárnap áldjuk meg a Szent Erzsébet-kenyeret, amely részben az összetartozásunkat szimbolizálja, a kenyérért kapott adományokból pedig a rászorulókat támogatjuk.

November 25-én folytatódik a Párkapcsoló esték-sorozat. A november a férfiaké, illetve azoké, akik kíváncsiak rá, mi rejlik a férfiálarc mögött. Az előadás címe: A férfi útja – Férfiszerepek, sebek, játszmák, kapcsolódások. Richard Rohr gondolatai mentén áttekintjük a férfi lelki útját, a sebek és sérülések formáit, következményeit és a férfi archetípusokat. Előadó: Ujváry András, üzletember, tréner, képződő szupervizor és pszichodramatista. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük a csaladeve2014@gmail.com emailcímen jelezd!

November 26-án, szombaton délután adventi koszorút kötünk közösen a plébánián.

Előre hirdetjük, hogy az idei Adventben – ahogy az már évek óta szokás – hétfőtől szombatig hajnali 6 órakor lesz szentmise, amely után közösen fogyasztjuk el a reggelit a plébánián. A vasárnapi miserend változatlan.