Programjaink

Párkapcsoló esték

2016 őszén harmadik „évadba” lép párkapcsolati tematikájú, havonta jelentkező előadássorozatunk. A család évében, 2014-ben indult péntek esti programot együtt és egyedül élők, egyszeri vendégek és „visszajárók” egyaránt látogatják. Előadónk és alkalmi tanácsadónk dr. Kőrösi Beáta pszichopedagógus, mediátor, szupervizor.

 

Miatyánk Hete

A Bakáts téri templom évek óta fontos helyszíne különböző zenei programoknak, szívesen fogad be nívós eseményeket, de a helyi tapasztalatokra építve, lépésről-lépésre rakjuk le egy önálló „katolikus művészeti-kulturális fesztivál” alapjait. Névadó motívumnak a Miatyánkot választottuk, mely hívők és nem hívők számára egyaránt közös kincsünk.

Nevek Napja

2016. november 4-én egész napos virrasztással emlékezünk 1956 áldozataira. A Bakáts téri katolikus templom kapui 5.00 órakor nyílnak meg, ahol „Virrasztó fal” fogadja az emlékezőket. Reményeink szerint a közös virrasztás teremt teret, amiben megszülethet egymás elfogadása. Ki-ki a maga törvénye szerint imádkozik, emlékezik, hajt fejet nem a névtelen hősök, hanem inkább a nevesített áldozatok emléke előtt.