2017. február 26., évközi 8. vasárnap

Február 27-én, hétfőn 18.30-as kezdéssel a Kolping Család meghívására Lukács József kölni plébános tart előadást a Ruhr-vidéki magyar katolikus közösségről és a németországi helyzetről. Mindenkit várunk szeretettel!

Március 1-én, hamvazószerdán 17.30-kor kezdődik a szentmise templomunkban. Mindenkit bátorítunk a hamvazószerdai szentmisén való részvételre, akár itthon nálunk, akár egy másik templomban, ahol az időbeosztása alapján inkább el tud érni egy szentmisét. (Keresése a miserend.hu oldalon.) Kezdjük komoly elszántsággal a nagyböjtöt! További információ található honlapunkon, a jobb oldali sávban a böjti és bűnbánati fegyelemről.

Március 3-án, pénteken 10 órától kb. 11.30-ig baba-mama klub lesz.

Március 3-án, pénteken felnőtt hittanóra lesz 18.30-as kezdéssel.

Március 5-én, vasárnap a szentmise után a szokásos hó eleji agapé és hozod-viszed vásár lesz a plébánián. Kérünk benneteket, hogy azokat a vásári portékákat, melyeket nem vitt el valaki, mindenki vigye haza magával! Örömmel fogadunk sütiket, finomságokat és harapnivalókat. A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert is, melyek ekkor, valamint irodaidőben is leadhatók.


A tavaszi és nyári táboridőpontjaink:

– március 31–április 2. (péntek–vasárnap), Borsosberény: kamasz hétvége
– június 2–4. (péntek–vasárnap, Pünkösdkor), Pilismarót: kicsik hétvégéje
– július 3–8. (hétfő–szombat), Szokolya: kicsik hittantábora
– augusztus 8–15. (kedd–kedd), Jósvafő: kamasztábor