2017. február 12., évközi 6. vasárnap

Február 17-én, pénteken 10 órától kb. 11.30-ig baba-mama klub lesz. Szeretettel várjuk már a várandós kismamákat is! Hívjunk bátran ismerősöket – nem feltétel a vallásosság.

Február 18-án, szombaton fél 7-től kezdődik a felnőttek farsangi mulatsága a Kolping család szervezésében, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Lesz tombola, zene, társasjáték, enni-innivaló. Tálca sütit, üdítőt, társasjátékot, álarcot és jókedvet hozz magaddal!


Előre hirdetjük, hogy a gyerekek farsangja február 25-én, szombaton lesz a plébánián, 15.30-as kezdéssel. Ne feledjétek magatokkal hozni a jókedvet! Süteményt szívesen fogadunk.

Előre hirdetjük, hogy a következő Párkapcsoló Este február 24-én lesz.
Párkapcsoló esték sorozatunkban több részes, egymással összefüggő előadás-sorozatban foglalkozunk a párkapcsolati fejlődés, kapcsolati változások, szakaszok dinamikájával. Milyen fázisokon mennek keresztül a párkapcsolat szereplői? Felfedezhetők-e törvényszerűségek? Szabadságunkban áll-e hatni ezekre és milyen módon? Rátekintünk az egyéni életút szakaszainak feladataira és kérdéseire, valamint a családi dinamikákra is. Előadó: Kőrösi Beáta. A részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.